Добре дошли в блога

Здравейте приятели и добре дошли в блога на SCARM :)

Milen Peev Милен Пеев

Аз се казвам Милен Пеев и съм създател и единствен разработчик на SCARM, което е съкращение от Simple Computer Aided Railway Modeller. Може би вече знаете какво представлява SCARM и за какво служи, но за тези, които чуват за това за пръв път – това е проста, лесна и същевременно пълноценна програма за дизайн на мащабни железопътни макети и показване на резултата в 3D. Тя е полезна в планирането, изобразяването и построяването на реален макет с всички възможни атрибути, като ландшафт, сгради, семафори и светофори и т.н.

През последните две години, аз постоянно работех върху програмата в свободното си време, като добавях нови функции и възможности и пусках обновления почти всеки месец. За този период, SCARM се превърна в мощен и пълнообхватен инструмент с непрекъснато нарастващ списък от поддържани релсови системи и производители. И накрая, но не и на последно място – SCARM е напълно безплатна за употреба без никакви ограничения. Просто я свалете, инсталирайте и започнете да създавате мечтания макет.

Тъй като SCARM постоянно се развива, реших да създам този блог за да мога да споделям с вас моите познания за програмата и работата с нея. Тук ще публикувам цялата информация и материали за всичко, което не е описано в Упътването за употреба, като съвети и трикове, уроци и примери, техники за напреднали, видео демонстрации, идеи за макети, предложения за коловозни развития и още.

Тук ще можете да коментирате съдържанието на статиите и да дискутирате заедно с мен всички аспекти, отнасящи се до SCARM. Всеки месец получавам десетки писма по електронната поща с коментари, предложения, идеи и молби за допълнителни функции, както и много благодарности от доволни потребители на програмата. Тези писма и обратната връзка с вас са много важни и ценни за мен, тъй като ми дават представа за вижданията и желанията ви, а това е най-добрия начин да усъвършенствам и подобрявам възможностите на SCARM. Надявам се, че ще харесате статиите в блога и че информацията, изнесена тук ще ви бъде от полза за вашите проекти и макети. Защото най важното е лекотата на създаване на виртуални планове със SCARM и последващото забавление при построяването на истински макет и карането на влакове по него :)

Вижте също
Блогът на SCARM – Ръководство за употреба
Как да започна със SCARM


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>