SCARM е обновена до в. 0.9.36 (bug-fix обновление)

Новата версия SCARM 0.9.36 (RC2) е готова! Свалете я от www.scarm.info.

Това е обновление за корекция на грешка в предишната версия 0.9.35. Моля, обновете старата версия с новото издание на SCARM. Инсталираните разширения не са засегнати от тази грешка и не се нуждаят от обновяване или преинсталиране.

Внимание
Помнете, че SCARM все още е в процес на разработка (beta версия) и понякога може да не работи според очакванията. Моля съобщавайте за бъгове и/или неочаквани грешки с кратък коментар по-долу, описващ как, кога и къде в програмата сте забелязали проблема.

Новостите и коригираните грешки са описани по-долу:

Нови релсови библиотеки:
- British Finescale N fiNetraX C40

Обновени релсови библиотеки:
- Atlas HO C83
- Rokuhan Z

Обновени преводи:
Японски

Bugfixes:
- Поправена грешка ERangeError, която може да се появи при някои компютри и да блокира стартирането на програмата

Съвет
Ако функцията “Проверка за обновления” в предишна версия на SCARM докладва, че няма по-нова версия на програмата, свалете инсталатора направо от сайта. Възможно е старата версия на проверявания инфо файл да е кеширана и да отнеме известно време, докато данните във вашия компютър се опреснят. Ако сайтът също показва по-старата версия, натиснете F5 за опресняване на страницата.

Това обновление поправя критична грешка, която може да предотврати стартирането на SCARM на системи, които не са били рестартирани след (пре)инсталиране на v. 0.9.35.

Съжалявам, ако тези грешки са ви създали неприятности при работата ви със SCARM. Не мога да гарантирам, че подобно нещо няма да се случи отново, но мога да обещая, че реакцията ми към засечените проблеми ще бъде възможно най-бърза. Винаги докладвайте възможните бъгове тук или по мейла на SCARM и аз ще проверявам потенциалните проблеми, внасяйки съответните промени и поправки в програмния код.

Свалете SCARM от
Секция за сваляне на SCARM в официалния сайт

Вижте също
Разрешаване на проблеми при инсталация на SCARM


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>